Aquacell waterontharder

Aquacell zoutblokken, zijn er goede alternatieven?

Heeft u een Aquacell? Dan gebruikt u waterontharder zoutblokken in plaats van de “reguliere” zouttabletten.

Wat zijn uw opties? Omdat Aquacell zoutblokken in feite reguliere ingedampte zoutabletten in een andere vorm zijn heeft Aquacell een poging gedaan een eigen markt te crieeeren, waar de meeste producenten van waterontharders kiezen de waterontharder geschikt te maken voor de reguliere tabletvorm is er bij Aquacell besloten alleen gebruik te maken van blokken van 4kg met de afmeting van 27×8.5×8.5 cm.

Helaas kunt u geen gebruik maken van regulier onthardingszout in tabletvorm. Dit zou uw ontharder kunnen beschadigen. Omdat Aquacell koos voor een unieke vorm duurde het lang voor een alternatief op de markt kwam. Maar om deze markt toch te doorbreken zijn er inmiddels een aantal opties.

Optie 1: NGS Zoutblokken

Een perfect fit, NGS is een Engelse producent van allerlei soorten zout of u nou strooizout, keukenzout of onthardingszout nodig heeft.. Bij NGS kunt u terecht. De afmeting van NGS zoutblokken zijn net als de originele Aquacell zoutblokken.

Wij van Twentezout.nl hebben gekozen om NGS Zoutblokken te gaan verkopen. Dit om onze klanten een uitstekende keuze te kunnen bieden op de “standaard” Aquacell blokken.

Bent u benieuwd naar onze prijzen of bent u opzoek naar meer informatie over ons aanbod? Bekijk dan onze winkelpagina.

Optie 2: Kinetico Zoutblokken

Kinetico is net als Aquacell een fabrikant die heeft gekozen om haar waterontharders te laten werken met blokken in plaats van zouttabletten

De Kinetico blokken zijn qua afmeting en prestatie het zelfde als NGS & Aquacell en kunnen dus gebruikt worden in een Aquacell.

Link naar Kinetico zoutblokken: Kinetico zout blokken

Optie 3: BWT Zoutblokken

Wat opvalt aan de BWT zoutblokken is dat de afmeting net als de vorige opties exact het zelfde is aan de Kinetico blokken. Echter bij de nederlandse webshop van BWT zijn deze blokken niet aanwezig in het assortiment. Het lijkt er op dat deze deal niet voor Nederlanders beschikbaar is.

Link naar BWT Nederland: BWT Webshop

Bent u benieuwd wat wij bij Twentezout.nl u te bieden hebben? Bekijk dan snel “onze webshop”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *